sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Episode 1

No, tästä se alkaa uudestaan. Kerran jo aloitin rinta rottingilla blogin pitämisen mutta kiinnostus hiipui pian.
Nyt koitan uudella innolla. Tämän blogin tarkoituksena on tuottaa itselle ja kenties jollekin toiselle ennen kaikkea hyvää mieltä. Päiväkirja, jonka voi jakaa.

Perheeseeni kuuluu kahden teini-ikäisen tyttären lisäksi aviomies sekä Hugo koira. Kotimme sijaitsee Uudellamaalla paritalossa. Rakastan musiikkia. Laulan blues/jazz orkesterissa.Ohessa muuten linkki bändin kotisivuille http://www.barrelhousejumpers.com
Todettakoon tässä näin heti alkuun että kodin sisustaminen on nastaa ja olen kenkäholisti. Uusien kenkien viehätysvoimaa ei vaan voi vastustaa.
Pidän myös matkustamisesta, ruuanlaitosta sekä elokuvista. Uusin" harrastuksistani" on puutarhurointi mutta tässä lajissa olen vielä aivan  noviisi. Hugo koiran kanssa tulee myös puuhasteltua paljon.

Pähkinänkuoressa persoonani on: Räiskähtelevä, pirteä ja sangen suorasukainen punapää.
Teille jotka satutte täällä vierailemaan tahdon sanoa- Olette lämpimästi tervetulleet blogiini.

Tänään on syyskuun 1.päivä ja aamulla herättiin vesisateeseen. Eilen virittelin jo kynttilöitä joka puolelle kotia. Vilttiin kääriytyneenä natustelin Granitista hankkimiani kanelimanteleita ja join kuumaa kaakaota. Hiukan lenssuinen olo. Perjantaina olin vatsantähystyksessä ja se myös on vaikuttanut tähän hieman alavireiseen oloon. Täytyy muuten todeta että kyllä nuo Ruotsalaiset osaavat. Toukokuussa Helsinkiin liikkeensä avannut Granit (Bulevardi 2-4) on sisustajan unelma. Etenkin jos tykkäät simppelistä  industrial- tyylisestä sisustamisesta,Vierailin siellä viime viikolla pikaisesti. Mukaan manteleiden lisäksi tarttui tuo kuvassa näkyvä harmaa öljylamppu. Tulen taatusti vierailemaan Granitissa pian uudestaan ja ajan kanssa.


















Tänään ajattelin leipoa korvapuusteja. Taikina on jo kohoamassa. Mikäs sen mukavampaa kun saada suununtaina päiväkahville tuoretta pullaa ja minkä tuoksun siitä kotiin saakaan. Yllättyy iloisesti rakas aviomieskin kun saapuu koiran kanssa metsästysretkeltä kotiin :)




Oiken mukavaa Sunnuntai päivää <3












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti